Alla inlägg den 3 juni 2011

Av Teee - 3 juni 2011 23:46

-Nej, det är ett put-inlägg i polyuretan!


Produkten är ett par kalsonger med sydd ficka i fronten. I fickan ryms Push-Out-inlägget som är gjort av polyuretan, som tydligen ska ge "ett tilltalande put" i dina byxor. Marknadsföringen sker med ordentliga slogans som:
"Time to get even"
"Tjejerna har Push-up, killarna har Push-Out"
"Alla vet vad brudarna tittar på"


Inlägget är även "försett med ventilationshål för maximal vädring" så ni pojkar behöver inte oroa er för värmeutveckling och klådproblem, som t.ex denna historias man behöver :)



Killen på andra sidan dansgolvet, Shit, vad snygg han är. Perfekt indie-pojk-rufsigt hår, tuff t-tröja, Miami Vice-inspirerad kavaj, otrooligt tighta vita superslimmade jeans och ... och ... va? Jag drog efter andan. Vilket jävla paket!

Vad ser jag egentligen? Den där porrstjärnan med 33-centimeterssnabeln i byxan eller vad är det här? Drömmer jag eller är jag faktiskt i samma rum som en gigantisk bula? Den var oerhörd. Hmm.. Ja... Somliga karlar har lyckan med sig vad gäller utrustningen..

Generad tvingade jag upp jag blicken i ögonhöjd. Vi såg på varann och blickarna möttes. Vi var ganska tidiga på ute, men långsamt fylldes klubben med bandets fans och vänner och ögonkontakten dalade..

Ölkuponger och snygg tårta bjöds det på för, försökte få tankarna på annat. Blicken i ögonhöjd, blicken i ögonhöjd!

Sen började jag lägga märke till något. Hade paketkillen i fråga svamp?

Flatlöss, gonorré eller kondylom?

Något stod i alla fall inte helt rätt till, det var tydligt, för den gigantiska bulan verkade klia.

Killen i de vita brallorna pillade på bulan konstant, han tittade ner, rättade till, greppade hela paketet och flyttade det typ. Väldigt handgripligt och ordentligt dessutom.

Fler spritbiljetter.

Fler tillrättaläggningar av paketkillen. Till slut kunde jag inte stoppa frågan längre:

– Kliar det, eller varför tar du dig på snoppen hela tiden? Hörde jag plötsligt mig själv utbrista. Svaret fick mig först att tveka, sedan skrattade jag nästan så jag vek mig.

– Nej, inte kuken, men den här jävla strumpan!



Där har vi det: Falsk marknadsföring, ÄVEN av killar :)

Presentation


Teee, en tjej som varit med om mycket, rent ut sagt kämpat sig genom livet, som nu kommit till en vändpunkt, både psykiskt och fysiskt. Vad är då bättre än att ventilera sig på bloggen?

Fråga mig

3 besvarade frågor

Senaste inläggen

Sök i bloggen

The guestbook

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Besöksstatistik

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards